Khairuddin Razak's photoblog


My name: khairuddin razak
My Fotopage: http://daiyofoto.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D80
Nikon
Friends:
khoirul amal
Latest entry:Trip to kuching
Alhamdulillah.. sampai juga ke kuching.. lagi pict kat my schoepentoeter.wordpress.com :-) View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
greyland shashin
Latest entry:green bug!
8-) View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
saupix ahmad
Latest entry:Maternity Photoshoot | Jamilah Ariff
boleh melintas langsung http://blog.saupixahmad.com/?p=3(disini) juga enjoy :-D saupix Photographer | designer Penang, Malaysia. +e-mail: saupix@yahoo.com +yahoo/msn ID: http://webmessenger.yahoo.com/?im=saupix(saupix) +hp: [6] 012.432.6857 © saupix.fotopages.com All images on this site are under the ownership & copyright of saupix.fotopages.com. All rights reserved View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
Harilfani Ismail
Latest entry:Ntah yang apa-apa
saja dok main ngan pattern dan line.. best jugak.. View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
MeNCaRi CiNTa
Latest entry:SeLamaT BerPuasa
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK View this Fotopage entry
amat shaban
Pada bulan ogos 2008 telah berlangsung pameran MAHA di Mardi serdang. Sebelum ni memang ada buat tapi tak berkesempatan nak gi..Kali ni rasanya takleh nak lepaskan peluang sebab bukan selalu ada...Macam2 yang ada kat sana dari penternakkan, pertanian, produk industri kecil jentera dan macam2 lagilah. Tempatnya memang besar makan masa satu hari jugek kalau nak pusing keliling..untuk pergi ke satu-satu tempat perlu naik trem...ala bayar singgit jer tapi kalau nak save sangat jalan kai ler, tu pun k... View this Fotopage entry
romantis studio
Latest entry:moved to www.romantis-studio.com/blog
http://www.romantis-studio.com setelah mengambil kira beberapa perkara, blog ini akan berpindah ke: BLOG:RS ::blog romantis-studio ::pronounce as "blog(e)rs" please visit at http://www.romantis-studio.com/blog[/url] View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Riesyam Photography
Latest entry:Officially closed
Setelah lama bernaung dengan fotopages nie, maka hari ini aku dengan rasminya mengumumkan segala aktiviti photography aku selepas ini akan berpindah ke website aku. http://www.riesyam.com/ Kepada pengunjung-pengunjung fotopages aku selama ini aku ucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga di atas kunjungan serta sokongan anda kepada aku selama ini. Sudi-sudilah kiranya memanjangkan sokongan anda ke website terbaru saya. Terima kasih. RIESYAM PHOTOGRAPHY 019-564 2775 View this Fotopage entry
raY Cap
Latest entry:mahligai istana akhirnya terbina . . .
View this Fotopage entry
Muhammad Ridzuan Ramli
Latest entry:New Home! Boikot FP!
Assalamualaikum.. Ekceli aku dah lama meninggalkan fotopages ni.. Cumanya aku tinggal aritu tak berbatu nisan.. Ramai yg masih dok masuk sini n tnya kenapa tak update. So di sini aku merasmikan penutupan rumah lama aku ni dan berpindah ke rumah baru aku di: http://ridzuanramli.com Kepada kawan2 yang masih setia dengan produk buatan Yahudi laknatullah ni cepat2 laa beralih ke rumah baru. (Dengar cita sapa2 yg letak banner boikot FP ni secara automatik akaun akan diterminate.. So silakanlah term... View this Fotopage entry
arie gaban
Latest entry:PENGUMUMAN TERAKHIR !!!
aku berpindah ke http://ariegaban.com selepas chinese new year la... View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
blacks photography
Latest entry:Pondok Buruk Punk5Hitam
Ahamdulillah...setelah sekian lama saya menyepi...kini saya kembali semula... Buat semua pelanggan2,teman2 dan pengunjung fotopages ni,pondok buruk baru Punk5Hitam kini telah dibuka http://deblacksdesign.com/blog/ Dengan ini resmilah penutupan fotopages ini anda semua bolehlah berkunjung ke pondok buruk saya yg baru utk melihat hasil2 kerja dan karya2 saya...Terima kasih buat semua yg membantu saya utk kembali bernyawa setelah mati buat seketika... Punk5Hitam View this Fotopage entry
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Retired Photographer
Latest entry:rodzihad.com - rodzihad PHOTOGRAPHY
SAYA TELAH BERPINDAH KE http://www.rodzihad.com [b] View this Fotopage entry
HISHAM M NOOR
Latest entry:Light Trail-Seberang Jaya,Penang
Light Trail di Seberang Jaya 12 Jul 2008 bersama-sama dengan Edan,Wapie,Saupix dan tukang tunjuk ajar Mr.Ayarq Oren. Gambar Pertama-Percubaan HDR dgn menggunakan Photomatix. Gambar Kedua-Percubaan yang Light Trail kurang menjadi. View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
silmis sulaiman
Latest entry:MY LAST POST
Ini adalah post terakhir saya kat Fotopages. Tiada ada lagi post di Fotopages selepas ini. Saya hanya akan up di www.silmisulaiman.com atau wedding.silmisulaiman.com Jadi sila2 la lawat sana pulak no. :-D :-D " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" Sabtu ,03/01/2009 -Ulama’ terkenal Islam , Sheikh Yousef Al-Qaradawi telah menegaskan Jumaat lalu bahawa ummah Muslim dari Maghribi ke Indonesia berkewajipan mempertahankan Semenanjung Gaza, dan melindungi t... View this Fotopage entry
cg mulia
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
nasir zin
Latest entry:Entry Terakhir
ini adalah entry terakhir dari saya dalam fotopages nie....semua foto2 akan diupdate dalam website saya http://www.nasirzin.com View this Fotopage entry
adam firdaus
Latest entry:Whispers From A Spiritual Garden
The eternal Source of Love has implanted in every part of existence - the desire for another. Though night and day, outwardly appear as enemies, yet both serve one purpose - each seeking the other. View this Fotopage entry
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
nash nazreen
Latest entry:suke suki ...
location : kangar, perlis View this Fotopage entry
senang...tapi bukan mudah...
Hisham Ismail
Latest entry:MY NEW HOME
Bukannya menghilang tetapi ke rumah baru...baru ada papan selapis dua... sila2lah. http://scorpionclick.com/ salam View this Fotopage entry
rizal ismail
Latest entry:@flickr
Skrg Ni Tak update dah Kat sini.... Hanya di... http://www.flickr.com/pipoujid View this Fotopage entry
fadzrul kamaruddin
Latest entry:Khairuddin dan Faesmaziana
View this Fotopage entry
white signature
Latest entry:~~ :: Aisyah&Hadi :: ~~
View this Fotopage entry
Jingga Hamizaehc
View this Fotopage latest entry
anyevent anymoment
Latest entry:LAST ENTRY kami sudah pindah rumah baru ... Yay!!
salam to all frends n fellas... setelah 29 bulan kami berada di fotopages, kini anyevent photography telah langkah setapak lagi untuk edisi yang lebih baru dan segar serta lebih bergaya. kesemua entry2 di dalam fotopages ini tidak akan dipadam atau dilupuskan. Masih boleh dikunjungi utk review koleksi2 wedding terdahulu.terima kasih buat suma yg sentiasa mengikuti anyevent photography dan terutama buat penggemar2 hasil karya kami. anda lah yg menceriakan dunia fotografi terima kasih tak terhingga. Segal... View this Fotopage entry
jiwa kacau
Latest entry:2009 - The journey continue
after long2 time tidak mengemaskini fotopages yg makin usang ini, selepas semua kejadian yg berlaku, selepas aku memulakan hidup baru, selepas tahun2 suram berlalu menjadi lipatan sejarah, tahun 2009 membuka lembaran baru dengan azam dan harapan, untuk sesuatu yg jauh dari segala kenyataan, walaupun kita semua mencari kesempurnaan dalam semua perkara dan kita memang tidak mahu buat silap dalam setiap pilihan tp hidup tidak pernah begitu ini adalah kembara aku ke bukit tabur, melihat alam dan meny... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016