Khairuddin Razak's photoblog

By: khairuddin razak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-May-2008 00:31 Email | Share | | Bookmark
another episode from sedim river










thanx to tok ayah aka nasirzin ....


Wednesday, 7-May-2008 00:07 Email | Share | | Bookmark
projek basah 4 at sedim eco theme ....kulim

reunion bekas pelajar maktab mahmud batch 95'97










thank u so much buat kengkawan sumerz...............Ishhhkkk.... Aku dok sronok tak abih lagi nih.... Payah sungguh nak jumpak memba² hat sporting lagu nih... Tak bekira, Rai kawan², Tak ambik hati, Sedia kena kutuk (aku rasa sampai harini yusaini dok ingat bella lagi ), Semangat nak berkumpoi jumpa memba ramai²..... uih meleleh ayaq telinga aku punya terharu..... Ex-Maahadian The Best!!!!! And projek basah kali memang best yang dahsyat dan uisshhh tadak ayat nak gambarkan betapa bestnyaa... dengan kehadiran yang ramai... Sang Puteri pun dah tak kekok nak join.... Kalau boleh lepaih nih... kita bagi lagi ramai penyertaan Puteri.... Kita semua Ex-Maahadian...!!!!!!


Sunday, 27-Apr-2008 04:05 Email | Share | | Bookmark
futsal fmdc geng utara


guyz sori yg nih aku dlm process mencari idea nak edit........
so aku blasah yg nih dulu ....nanti aku akan buat ala2 gothic


Sunday, 27-Apr-2008 04:05 Email | Share | | Bookmark
santailensa uum



best gila masa nih.........thanxillion pada sumer member.........love u all hehehe


Thursday, 24-Apr-2008 12:55 Email | Share | | Bookmark
episode wide lense sigma 10-20mm


suma gambaq nih diamik oleh incik mat black ...
hehe tq membe banyak benda aku boleh haghi tu ....tq once again


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net