Khairuddin Razak's photoblog

By: khairuddin razak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Dec-2008 23:05 Email | Share | | Bookmark
episod | pertunangan n perkahwinan di JItra


heheh masa shoot kat majlis nih memang best ..tetapi tetap aku ingat pada malam ini lah nikon d80 aku telah K.O ..tapi yg bestnya kamera aku K.O setelah aku selesai shoot utk part aku ....heheh makeup session
photographer : khairuddinRazak
Shoot for : Snapsyndicate
venue : Tmn Serina , Jitra


nih majlis hafizi n hidayah seperti sebelum nih , bezanya kali nih di Taman Mahsuri , jitra,
photographer :khairuddinRazak
shoot for :Snapsyndicate
Venue :Taman Mahsuri , Bandar Darulaman, jitra

shoot make up session untuk harilfani.com




subhanallah


p/s : masa kenori di tmn mahsuri nih aku ada amik gambaq yg pada aku cukup spesel , membuktikan kebesaran Allah Subhanahuwataala....nanti aku upload


Tuesday, 16-Dec-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark
episod | my new gear the Nikon D300


alhamdulillah tercapai gak impian walopon serba kekurangan dapat jugak menjadikan d300 nih kepunyaanku .....skang nih masih dlm proses mencintai dan mengenali d300 ...insyaAllah nanti aku uploadkan sekeping dua foto dari kamera ini ....


Sunday, 14-Dec-2008 12:55 Email | Share | | Bookmark
episod | pastel pencil potrait editing

skali laghik aku teringin nak try satu variasi baru editing .....maka inilah yg terhasil ....




Wednesday, 3-Dec-2008 03:03 Email | Share | | Bookmark
episod |incoming ..tapi tatau bila nak launch heheh


hehe design dah siap kot tapi tatau nak host kat mana hehehe


Monday, 1-Dec-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
episod | it's all about wedding


photographer : khairuddinRazak
editing by : khairuddinRazak


photographer :khairuddinRazak
editing by :khairuddinRazak


photographer :khairuddinRazak
Shoot for Official Photographer Team : SnapSyndicate
Editing by :khairuddinRazak

sub episode | muwaffak Shathir n his belove wife




walla musim kenduri sudah tiba lalalalaaaaalllalala hari -hari kerja lalalallllllalalalala hehe


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net