Khairuddin Razak's photoblog

By: khairuddin razak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Jan-2009 08:21 Email | Share | | Bookmark
Join Multiply

Your Friend khairuddin wants you to be his contact on Multiply. Check it out:
http://multiply.com/si/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ
If you never want to be contacted by Multiply again, go to http://multiply.com/bl/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ
Report abuse: http://multiply.com/info/inquiry
Privacy policy: http://multiply.com/info/privacy
We haven't added your email address to any lists, nor will we share it with anyone at any time.
Multiply Inc, 6001 Park of Commerce,
Boca Raton, FL 33487, USA
Copyright 2004-2009 Multiply, Inc., All Rights Reserved.


Friday, 16-Jan-2009 07:44 Email | Share | | Bookmark
kini aku blogger



Wednesday, 31-Dec-2008 23:15 Email | Share | | Bookmark
episod | sudah ada di alam maya


inilah interface web untuk team snapsyndicate yg baru .....

ini plak flyers snapsyndicate



heheh poyo jerk macam aku yg buat hahahah
anyway thanks to hang kebun yg begitu pulun dan komited dalam penghasilan webbie nih heheh

go syndicate go ..go snapsyndicate
www.snapsyndicate.com


Wednesday, 31-Dec-2008 15:50 Email | Share | | Bookmark
episod | majlis perkahwinan azlina dan azri di Kodiang




official photographer : khairuddin razak | snapsyndicate
2nd photographer : anuar | snapsyndicate

u guyz rockkkkkkkkkkapella....best kerja ngan korang nih


Wednesday, 24-Dec-2008 23:35 Email | Share | | Bookmark
episod | a week at langkawi

bebaru nih aku ada attend satu course kat langkawi ..walopon sebenaqnya tak larat nak p ...tapi aku p la jugak utk jabatan punya pasai ....
...so at first day tuh ..aku tatau nak buat apa so ajak wife n anak aku p ke pantai kok ..dedekat dengan petronas quay ...layan je la maleh nak tulih pepanjang ...


gegambaq yg len bakal menyusul selepas ini


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net